choose your language  Prague Airport  Prag Flughafen  Aéroport de Prague  Aeropuerto de Praga  Aeroporto di Praga  Praag Lufthafen  Flygplatsen Prag  Praha Flyplassen  Prag Lufthavn  αεροδρόμιο Πράγα  ישראל  プラハ空港  프라하 공항  letisko Praha  letiště Praha Ruzyně  Аэропорт Прага  Aeroporto de Praga  Prahan lentoasema  Lotnisko Praga  Repuloteren Praga Prague Airport Airport Prague Ruzyne - Index.
BEVEZETÉS | REPÜLŐTÉR TÉRKÉP | AEROVONALAK | REPÜLŐTEREK CSK | DESZTINÁCIÓK TÉRKÉPJE | KAPCSOLATOK
Információk Repülőtér

TRANSPORT

menu TAXI REZERVÁCIÓK, REPÜLŐTÉR/ről/re
menu VTK /városi tömeg közlekedés/
menu MINIBUSZOK ÉS SZERZŐDÉSES KÖZLEKEDÉS
menu MINIBUSZOK ÉS SZERZŐDÉSES KÖZLEKEDÉS

TERMINÁLOK A REPÜLŐTÉREN

menu INFO

SZOLGÁLTATÁSOK A REPÜLŐTÉREN

menu ÉTTERMEK, BÁROK STB.
menu ÜZLETEK ÉS DUTTY FREE
menu RAMADA SZÁLLODA
menu TRANZIT SZÁLLODA
menu PÓSTA
menu POGGYÁSZMEGŐRZŐ
menu BAGGAGE CLAIM SERVICE

AUTÓ BERBEVÉTEL

menu INFO

PÉNZVÁLTÓ SZOLGÁLTATÁSOK

menu PÉNZVÁLTÓK
menu BANK
menu BANKAUTOMATÁK

WIFI - INTERNET

menu T-MOBILE HOT SPOT

PARKOLÁS A REPÜLŐTÉREN

menu INFO

On-line repülőrend
Közlekedés a világ akármelyik helyére egyszerűen kereshetik az utazók az új on-line repülőrendben a Letiště Praha Ruzyně weben.

Taxi Prágai repülőtérről

airport taxi transfers
Taxis közlekedésre a repülőtérről személygékocsik és kis tehergépkocsik szolgálnak. Ez a Társaság fix árakot számít a szállításért akármilyen címre hotelhez Prága területén ez az ár 560,--CSK. Igen megbízható szállító taxis cégről van szó. Gépkocsi vezetők angolul bezsélnek.

AAA Taxi
AAA Taxi PragueAz AAA Társaság sárga gépkocsikot megtalálni lehet a taxi megállókon a Praha-Ruzyně repülőtéren, a megérkezési csarnokok előtt. Az egyik legjobb szállító Társaságról van szó. Ennek ellenére sem lehet mondani, hogy minden gépkocsi veztő bizalmas. Óvatosak legyenek a reklám kampányokra, akik hirdetnek olyan árakot, hogy 150,--CSK Prágába stb ( legközelebbi desztinációról van akkor szó a repülőtértől minimális áron). Az árak tovább bontakoznak a lement km szerint 28,--CSK/km + és beszállási díj 40,--CSK+ várás díjazása minden perc 6,--CSK. A minimális ártétel 150,--CSK az a repülőtérhez közlelévő desztinációra vonatkozik a centrumba utazás kijön 600,--CSK ra (közkekedés csúcs idő alatt 700,--CSK teszki a Prága másik végére cca elérheti az 1000,--CSK. A repülőtéri AAA Taxi szintén fogaják a kredit kártyákot (lehetséges hozzáfizetéssel). Gépkocsivezetők többnyije csak csehül beszél.

airport cars
Abban az esetben, ha a repülőtérről utaznak az Airport Cars árai szabályozottak a repülőtéri hivatal által és a város centrumba utazás kb. 600,--CSK kerül ,abban az esetben, ha deszitnációjuk távolabb helyezkedik el az ár elérheti a 980,--CSK. Repülőtéri Airport Cars fogadják szintén a kredit kártyákot (lehetséges hozzá fizetéssel). Szürke VW Passat gépkocsikról van szó. Sajnos nem jó hírük van (a kliensentől szerzett információk szerint, gyors vezetés-menet és indoktalan hozzáfizetésekért stb). Közlekedés árai Prágában 150,--CSK tól 980,--CSK terjed ki, az egyes árszakaszok szerint és elfoglalt 1től 4 személyig. Ha több cél van az útazás alatt a végleges ár az első cél szakaszától azaz +25,--CSK minden km menet után + esetleges várás a megrendelő szerint az 6,--CSK egy percre. Prágán kívül menet Csehorszában 25,--CSK/km. Csak valamennyi gépkocsivezető beszél angolul vagy németül.

Taxi-figyelmeztetés
Figyeljenek és óvatosak legyenek a Prágasi taxisokra, akik próbáhatnak becsapni önöket.Jelenleg már ez a helyezt javul.

Kapcsolatok a repülőtérre
> repülőtéri információk
  +420-220 113 314
  +420-220 113 321
> poggyász reklamációja

  +420-220 116 072
> talált és elvesztett tárgyak
  +420-220 114 283
address: K letišti street 1019/6, 161 00 Praha, Czech Republic
email: info@prg.aero
On-line menetrendek
Online vonat és autobusz menetrendek- itt
Információk a Prágai városi tömegközlekedésről-itt

Prága Václav Havel repülőtér | Prague Limo | Prága Időjárása | Taxiszolgáltatás Prágában
ACCOMMODATION PRAGUE - PRAGUE APARTMENT - PRAGUE GUIDE - CAR RENTAL PRAGUE - TAXI IN PRAGUE - Szállás Prágában - Prága Tourist Guide