choose your language  Prague Airport  Prag Flughafen  Aéroport de Prague  Aeropuerto de Praga  Aeroporto di Praga  Praag Lufthafen  Flygplatsen Prag  Praha Flyplassen  Prag Lufthavn  αεροδρόμιο Πράγα  ישראל  プラハ空港  프라하 공항  letisko Praha  letiště Praha Ruzyně  Аэропорт Прага  Aeroporto de Praga  Prahan lentoasema  Lotnisko Praga  Repuloteren Praga Prague Airport Airport Prague Ruzyne - Index.
BEVEZETÉS | REPÜLŐTÉR TÉRKÉP | AEROVONALAK | REPÜLŐTEREK CSK | DESZTINÁCIÓK TÉRKÉPJE | KAPCSOLATOK
Információk Repülőtér

TRANSPORT

menu TAXI REZERVÁCIÓK, REPÜLŐTÉR/ről/re
menu VTK /városi tömeg közlekedés/
menu MINIBUSZOK ÉS SZERZŐDÉSES KÖZLEKEDÉS
menu MINIBUSZOK ÉS SZERZŐDÉSES KÖZLEKEDÉS

TERMINÁLOK A REPÜLŐTÉREN

menu INFO

SZOLGÁLTATÁSOK A REPÜLŐTÉREN

menu ÉTTERMEK, BÁROK STB.
menu ÜZLETEK ÉS DUTTY FREE
menu RAMADA SZÁLLODA
menu TRANZIT SZÁLLODA
menu PÓSTA
menu POGGYÁSZMEGŐRZŐ
menu BAGGAGE CLAIM SERVICE

AUTÓ BERBEVÉTEL

menu INFO

PÉNZVÁLTÓ SZOLGÁLTATÁSOK

menu PÉNZVÁLTÓK
menu BANK
menu BANKAUTOMATÁK

WIFI - INTERNET

menu T-MOBILE HOT SPOT

PARKOLÁS A REPÜLŐTÉREN

menu INFO

On-line repülőrend
Közlekedés a világ akármelyik helyére egyszerűen kereshetik az utazók az új on-line repülőrendben a Letiště Praha Ruzyně weben.

VTK /városi tömeg közlekedés/

70 ÉVES A PRÁGAI REPÜLŐTÉR

Város tömeg közlekedés
airport busAz egyetlen lehetőség hogy, hogyan utazni el a repülőtérről a város centrumba a városi 100, 119, 254 és 179 számú atobuszok kihasználása. Ha sok poggyászuk van ez a közlekedés a túl dok utasok miatt kényelmetlen lehet részükre. Az útelőtt jegyet szükséges venni a megérkezési csarnokban jegyárusítóknál. A jegy csak 26 CSK kerül. Ha a 254és 119 es autobuszt használják (jár minden 15-20 perc alatt az út 20-25 percig tart) a buszkból kiszállni a Dejvická megnevezésű megállónál és bemehetnek a metróba A vonalra. A vrás cnetrumba csak egy néhány megálló van. A 26 CSK értékű jegyre utazhat átszállás esetén is 90 percig. Azon esetben, ha nagyobb poggyászt visznek megukkal, pld. hátizsákot, koffert, szükséges még félértékű jegyet megvásárolni ezekre a poggyászokra. Igénybe vehetik szintén a 100 számú autóbuszot is, ezzel a Zličín metro állomásra jutnak el ez a B vonal.sárga vonal, és ez is elviszi a város centrumba a Můstek megállóra. Abban az esetben, ha éjszaka utaznak, vegyék igénybe az 510 számú autóbuszot (éjféltől-3.30 óráig) ez leviszi a repülőtértől a villamos forgóig megállóig Divoká Šárka, ez után az 51 villamos viszi el a város centrumba Dejvickára vagy Náměstí republiky vagy a Vencel térre. A tömeg közlekedés használása Prágában szükséges a jegyet megjelölni a kocsiban lévő jelző készüléken, vagy a metróban a bejáratnál, ellenkező esetben a jegye érvénytelen (külföldiek gyakori problémája akik szándéktalanul nem jelölik meg a jegyet és az ellenörzés alatt nem kicsi büntetést fizetnek meg).

Autóbusz repülőtér – vonat pályaudvar
Airport Bus LocationA gyors közlekedés érdekében a vonat pályaudvarra használja Airport Express közlekedést minden SC Pendolino megérkezésekre és indulásokra , magasabb minőségű vonatokot Eurocity és Intercity. Erre a közlekedésre alkalmazva van a 45 CSK tarifa. A tarifa déj magába foglalja az esetleges ehhez kapcsolódó közlekedés a Nádraží Holešovice- Praha Hlavní nádraží állomásokra, ha az utas tovább utazik a Cseh vasútakon a Praha Hlavní nádraží (Prága Fő pályaudvar) tól Eirport Express- Terminál 1- Terminál 2- Nádraží Holešovice (átszállás a C vonal metróra)- az út cca 30 percet tart.

quick route by public transport

Kapcsolatok a repülőtérre
> repülőtéri információk
  +420-220 113 314
  +420-220 113 321
> poggyász reklamációja

  +420-220 116 072
> talált és elvesztett tárgyak
  +420-220 114 283
address: K letišti street 1019/6, 161 00 Praha, Czech Republic
email: info@prg.aero
On-line menetrendek
Online vonat és autobusz menetrendek- itt
Információk a Prágai városi tömegközlekedésről-itt

Prága Václav Havel repülőtér | Prague Limo | Prága Időjárása | Taxiszolgáltatás Prágában
ACCOMMODATION PRAGUE - PRAGUE APARTMENT - PRAGUE GUIDE - CAR RENTAL PRAGUE - TAXI IN PRAGUE - Szállás Prágában - Prága Tourist Guide