choose your language  Prague Airport  Prag Flughafen  Aéroport de Prague  Aeropuerto de Praga  Aeroporto di Praga  Praag Lufthafen  Flygplatsen Prag  Praha Flyplassen  Prag Lufthavn  αεροδρόμιο Πράγα  ישראל  プラハ空港  프라하 공항  letisko Praha  letiště Praha Ruzyně  Аэропорт Прага  Aeroporto de Praga  Prahan lentoasema  Lotnisko Praga  Repuloteren Praga Prague Airport Airport Prague Ruzyne - Index.
BEVEZETÉS | REPÜLŐTÉR TÉRKÉP | AEROVONALAK | REPÜLŐTEREK CSK | DESZTINÁCIÓK TÉRKÉPJE | KAPCSOLATOK
Információk Repülőtér

TRANSPORT

menu TAXI REZERVÁCIÓK, REPÜLŐTÉR/ről/re
menu VTK /városi tömeg közlekedés/
menu MINIBUSZOK ÉS SZERZŐDÉSES KÖZLEKEDÉS
menu MINIBUSZOK ÉS SZERZŐDÉSES KÖZLEKEDÉS

TERMINÁLOK A REPÜLŐTÉREN

menu INFO

SZOLGÁLTATÁSOK A REPÜLŐTÉREN

menu ÉTTERMEK, BÁROK STB.
menu ÜZLETEK ÉS DUTTY FREE
menu RAMADA SZÁLLODA
menu TRANZIT SZÁLLODA
menu PÓSTA
menu POGGYÁSZMEGŐRZŐ
menu BAGGAGE CLAIM SERVICE

AUTÓ BERBEVÉTEL

menu INFO

PÉNZVÁLTÓ SZOLGÁLTATÁSOK

menu PÉNZVÁLTÓK
menu BANK
menu BANKAUTOMATÁK

WIFI - INTERNET

menu T-MOBILE HOT SPOT

PARKOLÁS A REPÜLŐTÉREN

menu INFO

On-line repülőrend
Közlekedés a világ akármelyik helyére egyszerűen kereshetik az utazók az új on-line repülőrendben a Letiště Praha Ruzyně weben.

Ha van rá módja, ne étkezzen a prágai reptéren.

70 ÉVES A PRÁGAI REPÜLŐTÉR

Éttermek a repülőtéren
A gyorséttermi hálózatok megjelenése sem eredményezett árcsökkenést a prágai reptéren. Épp ellenkezőleg, némelyik étterem és bár a tavalyi árakhoz képest még tovább drágult. Két deci vízért 115 Kč-t, míg egy kávéért 120 koronát fizet az itt fogyasztó vendég. Az elképesztően magas árak a vendégeket is elriasztják: nem csoda hát, hogy az ott tartózkodásunk idején a felszolgálókon kívül senki sem láttunk az érintett kávézóban.

A prágai reptér ezzel újra bizonyítja, hogy az étel- és italárakat tekintve e legdrágábbak közé tartozik Európában. A magas árak sokakat arra késztetnek, hogy ne Prágából repüljenek. Sokan ezért szívesebben repülnek a német utazási irodák által Németországból, ahol ráadásul a parkolás is olcsóbb. A reptéri árak Prágában abszolút nincsenek összhangban a cseh bérekkel és sok esetben még a többi európai repterektől is magasabbak.

A prágai reptér internetes oldalán például olyan tipp is olvasható, hogy „küldje el családját megtekinteni a reptéri terminálokat, ahol meglátogathatják a híres Prágai reptér termet”, míg a sofőr leparkolja a járművét a legmesszebb található terminálnál és odaér a váróterembe.

A magas árak az utazási irodákat és a légitársaságokat is kellemetlenül érintik. Például késés esetén a törvény által meghatározott 200 koronás utalványt adnak ügyfeleiknek frissítőre valamint étkezésre, ami viszont egy vízre és egy szendvicsre sem elegendő.

Több lehetőség nyílik olcsóbb fogyasztásra. A reptér nyilvános pályázatot írt ki a szabad üzlethelységek kihasználására. Fokozatosan növekszik a reptéren az alacsonyabb árakért történő fogyasztás kínálata. Nemrég kezdték meg itt működésüket a McDonald’s és a KFC kirendeltségei is. Ugyan a McDonald’s 25 koronával drágábban kínálja a hagyományos menüjét, még így is a reptér legolcsóbb éttermei közé tartozik.

Coffe Shop at Prague Airport

Sushi Restaurant

McDonald


Kapcsolatok a repülőtérre
> repülőtéri információk
  +420-220 113 314
  +420-220 113 321
> poggyász reklamációja

  +420-220 116 072
> talált és elvesztett tárgyak
  +420-220 114 283
address: K letišti street 1019/6, 161 00 Praha, Czech Republic
email: info@prg.aero
On-line menetrendek
Online vonat és autobusz menetrendek- itt
Információk a Prágai városi tömegközlekedésről-itt

Prága Václav Havel repülőtér | Prague Limo | Prága Időjárása | Taxiszolgáltatás Prágában
ACCOMMODATION PRAGUE - PRAGUE APARTMENT - PRAGUE GUIDE - CAR RENTAL PRAGUE - TAXI IN PRAGUE - Szállás Prágában - Prága Tourist Guide